У рамках онлайн-марафону «Приборкай штучний інтелект» викладач кафедри СШІ проведе вебінар

Департамент освіти і науки Львівської ОВА
Заставка до матеріалу

Онлайн-марафон «Приборкай штучний інтелект» – чудова можливість для підлітків 12–18 років зануритись у світ новітніх технологій. 27 квітня, 2, 4 та 9 травня 2023 року всі охочі можуть стати учасниками безкоштовних онлайн-майстер-класів від ІТ-шників, які навчать працювати з інструментами на базі штучного інтелекту, створювати крутий контент – графіку, відео, тексти – й розкажуть, як ШІ змінить сферу ІТ та наше життя загалом.

На вебінарах діти також ознайомляться із професіями дизайнера, веброзробника, програміста (розробника програмного забезпечення) та спеціаліста з відеоконтенту. Учасників не тільки навчать використовувати ШІ для створення професійного контенту, але й покажуть, як приручити цього монстра, вступити з ним у діалог, правильно поставити задачу та з його допомогою створити крутий продукт.

Зокрема, 27 квітня відбудеться вебінар «Як змінюється світ зі штучним інтелектом в робототехніці та інтернеті речей» від провідного викладача студії програмування Академії СТАРТ_ІТ та кафедри систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Романа Гаська. Початок о 19 годині.

Реєстрація

Повна програма заходів – на сторінці Департаменту освіти і науки Львівської ОВА у соцмережі Фейсбук.