У рамках проєкту EUSTS відбудеться Speaking Club «Нові європейські тренди та професійне зростання»

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фрагмент афіші заходу

25 квітня 2023 року в рамках проєкту «Європейські студії для технічних спеціальностей у Національному університеті «Львівська політехніка» (EUSTS) за підтримки програми ЄС Еразмус+ напряму Жан Моне в відбудеться інтерактивний захід – Speaking Club «Нові європейські тренди та професійне зростання».

Представниці української компанії Kindgeek з розробки програмного забезпечення Ліля Мариняк (Head of Business Development Office), Таня Струк (Head of Human Capital Office) та Мар’яна Гецко (Business Development Manager) поспілкуються зі студентами Львівської політехніки про ринок IT та професії в цій сфері, саморозвиток і навчання, як знайти свою професію та підібрати навчання для себе, розвивати власний профіль і належним чином підготуватися до співбесіди з потенційним роботодавцем тощо.

Захід відбудеться у читальному залі Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка». Початок о 12:00.

До участі в заході запрошують усіх, хто цікавиться розвитком європейських студій та імплементацією європейських стандартів у сферу професійної діяльності випускників сучасних університетів.

З докладнішою інформацією про проєкт EUSTS можна ознайомитися на його сайті у рамках Порталу Львівської політехніки.