У рамках проєкту Ukraine Global Faculty в січні-лютому 2024 року відбудуться цікаві лекції та воркшопи

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Для студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти триває проєкт Ukraine Global Faculty, в межах якого закордонні професори з провідних університетів, топексперти та підприємці читатимуть онлайн-лекції для української аудиторії.

Організатори анонсують цікаві лекції та воркшопи, що відбудуться в січні-лютому 2024 року за участю провідних міжнародних та українських спікерів.

  • Онлайн-лекція партнера, зареєстрованого патентного повіреного у Foley Hoag LLP (Boston, MA, USA), який входить до рейтингу Найкращих адвокатів Америки (патентне право), PhD, JD Alexander Akhiezer International Patent System: Patent Process and Requirements.
    25 січня, 19:00
    Реєстрація
  • Онлайн-лекція професора бізнес-права Корнелльської юридичної школи імені Майрона К. Тейлора, директора-засновника програми «Право, технології та підприємництво» у Корнелльському технологічному інституті, доктора юридичних наук Charles K. WhiteheadBasics of Derivatives.
    31 січня, 20:00
    Реєстрація
  • Онлайн-лекція професора екології та еволюції, радника декана факультету математики та природничих наук Університету Осло (Норвегія) Nils Chr. StensethHow to Write Good Research Proposals.
    8 лютого, 18:00
    Реєстрація
  • Онлайн-воркшоп інвестора, підприємця, експерта з питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансового радника засновника Web3-університету професій̆ майбутнього Learn to Earn Global, засновника блокчейн-платформи Amsets Michael PatsanUsing Generative Artificial Intelligence in Everyday Life.
    12 лютого, 19:00
    Реєстрація
  • Онлайн-лекція наукової співробітниці та керівниці дослідницької групи в Інститут системної нейронауки імені Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп’ютерної нейронауки Soledad Gonzalo Cogno Introduction to Statistical Learning and Applications to Neuroscience.
    19 лютого, 19:00
    Реєстрація

Міжнародну освітню ініціативу реалізує фонд K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.