У новому випуску «Мистецьких прогулянок з МІОКом» – розмова із сестрами Тельнюк

МІОК Львівської політехніки
сестри Тельнюк

У новому відеовипуску «Мистецьких прогулянок з МІОКом», які провадить Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» молодший науковий співробітник Назар Данчишин розмовляв із сестрами Тельнюк.

Сестри Тельнюк – співочий дует із Києва, співтворці сучасної української інтелектуальної музики, народні артистки України.

Назар Данчишин поспілкувався із Сестрами перед їхнім виступом на Шевченківському вечорі у Національному університеті «Львівська політехніка».

Говорили про поклик до музики, поєднання її з поезією, а також про класиків, сучасників, творчі проєкти Сестер та багато іншого. Крім того, у випуску ексклюзивно можна почути виступ дуету у супроводі симфонічного оркестру у Львівській політехніці.

«Мистецькі прогулянки з МІОКом» – проєкт про модерну українську культуру, який виконує й навчально-освітню функцію – до відео розроблено вправи для вивчення української мови як іноземної, що стануть частиною нового навчального посібника «Ключ до України: міста і люди» (для студентів рівня В2).