В ІХХТ відбувся Всеукраїнський конкурс наукових робіт із біотехнологій та біоінженерії, політехніки – серед призерів

Кафедра ТБСФБ Львівської політехніки
Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії

18 квітня 2018 року на кафедрі технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія».

У підсумковій науково-практичній конференції взяли участь 32 студенти із 17 вищих навчальних закладів України. Робота конференції відбувалась у трьох секціях:

  1. «Промислова, харчова і сільськогосподарська біотехнології»
  2. «Біомедична і фармацевтична біотехнології та біоінженерія»
  3. «Молекулярна біотехнологія та біоінформатика» та «Екологічна біотехнологія та біоенергетика».

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія вирішила визнати переможцями Конкурсу й нагородити 13 наукових робіт: дипломом І ступеня – 3 роботи, дипломом ІІ ступеня – 3 роботи та дипломом ІІІ ступеня – 7 робіт.

Переможців і призерів конкурсу комісія визначила у кожній секції. Отож, перше місце здобули: Іванна Краєвська (Чернівецький університет імені Федьковича), Ірина Власюк (Львівський національний університет імені Івана Франка), Наталія Жалій (Університет харчових технологій). Студенти Національного університету «Львівська політехніка» – серед призерів: Богдан-Володимир Ільків – на другому місці, а Максим Корнійчук – на третьому.

Усі решта студентів нагороджені грамотами у різних номінаціях, керівники робіт отримали подяки.

Студенти-переможці, крім дипломів, одержали цінні подарунки завдяки спонсорам Конкурсу – Львівській пивоварні, Сфері Сім та магазину МобіМанія.

Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії Всеукраїнський конкурс із біотехнологій та біоінженерії