В ІКТА у рамках програми Фонду цивільних досліджень та розвитку США приймали американську делегацію

ІКТА Львівської політехніки
В ІКТА приймали американську делегацію

На кафедрах безпеки інформаційних технологій та захисту інформації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки у рамках програми Фонду цивільних досліджень та розвитку США приймали американську делегацію. У її складі було чотири особи: Джоел Расмус, виконавчий директор Центру навчання та досліджень забезпечення інформаційної безпеки Університету Пердью (м. Лафайєтт, штат Індіана), Девід Еберт і Ніколь Хендз, професори Університету Пердью, і Даглас Уайт, старший менеджер програм з кібербезпеки Фонду цивільних досліджень та розвитку США (м. Арлінґтон, штат Вірджинія).

Основна мета їхнього візиту – допомога в розробці та вдосконаленню матеріалів курсу «ІТ-аудит кібербезпеки». Модератором на зустрічах і семінарах із викладачами та студентами Львівської політехніки була професор Ніколь Хендз.

Гості також прочитали кілька лекцій для викладачів та студентів Львівської політехніки. Окрім цього, проведено переговори й досягнуто домовленості про наукову співпрацю та академічну мобільність студентів і викладачів між Львівською політехнікою та Університетом Пердью.

Докладніше – у звіті про прийом делегації

В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію В ІКТА приймали американську делегацію