Впродовж цього тижня в Інституті енергетики та систем керування перебувають професори Ґданської політехніки

Ірина МАРТИН, Центр комунікацій Львівської політехніки
на лекції

Це Майцен Моравіц,  Аркадіуш Левіцкий і Ярослав Гудзінський. Вони читають студентам лекції, проводять із ними практичні та лабораторні заняття, навчають молодих викладачів працювати з контролерами, які нещодавно з’явилися у новій лабораторії.

Саме Майцен Моравіц та Аркадіуш Левіцкий консультували нас щодо контролерів нового покоління. Вони допомагали нам не лише обрати це приладдя, а також знайти компанію, яка постачає обладнання по університетах. Тепер вони навчають нашого молодого доцента Юрка Білецького працювати з контролерами, тимчасом як Ярослав Гудзінський читає бакалаврам лекцію  про використання багатофазних двигунів у системах електроприводу й у відновлювальній енергетиці, – розповідає директор ІЕСК Андрій Лозинський.

Лекції для студентів відбуваються у межах навчальних курсів для бакалаврів про сучасні електроприводи. На завершення візиту польських професорів відбудеться семінар для науково-педагогічних працівників та аспірантів. На ньому йтиметься про дослідження у певних напрямах науковців двох університетів, про їхні уподобання, а також про спільну підготовку докторів філософії та інші можливості подальшої співпраці.

на лекції на лекції на лекції обговорення