В Інституті сталого розвитку відбулася зустріч із представниками Університету міста Гайзенхайма (Німеччина)

ІСТР Львівської політехніки
О. Мороз, д-р Мартін Райс, д-р Йорн Шультхайс та інші

11 лютого 2020 року в Інституті сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки побували представники Університету міста Гайзенхайма (Німеччина) – д-р Мартін Райс та д-р Йорн Шультхайс. Вони зустрілися з директором ІСТР професором О. Морозом, завідувачами кафедр та відповідальними за міжнародну співпрацю.

Німецькі колеги ознайомили з напрямами наукової та освітньої діяльності Університету міста Гайзенхайма, а політехніки – з тематикою своєї роботи. Напрями дуже різноманітні: технології захисту ландшафту, моніторингові дослідження природоохоронних територій, агроекологія, туризм у малих містах та сільській місцевості й навіть діджиталізація ландшафтів. Мультидисциплінарність німецького університету й Інституту сталого розвитку є тією спільною особливістю, що може дати початок подальшій співпраці.

Розмова була цікавою і корисною. Продовження буде у Славському на ІІ Міжнародному науковому симпозіумі «Сталий розвиток – стан та перспективи», де колеги з Німеччини виголосять доповідь на пленарному засіданні.

Після зустрічі асистент кафедри туризму Мар’яна Сеньків провела екскурсію для гостей вуличками старовинного Львова.

О. Мороз, д-р Мартін Райс, д-р Йорн Шультхайс та інші