У Науково-технічній бібліотеці Львівської політехніки відкрили виставку «Батьки Небесного Легіону»

НТБ Львівської політехніки
на виставці «Батьки Небесного Легіону»

13 грудня 2018 року у співпраці з Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій в Науково-технічній бібліотеці Національного університету «Львівська політехніка» відбулося відкриття виставки «Батьки Небесного Легіону».

Ірина Баранська-Вороніна, розповідаючи про те, як створювали проект, як робили фотографії, змогла передати глядачам, які зранені є найрідніші загиблих воїнів, як по-різному переживають вони свій біль.

Тарас Бортнічук, колишній атовець, просто, без пафосу, щиро і від душі поділився своїми переживаннями і страхами про те, як це починати життя після… Також він наголосив на тому, що спілкування – просте, щире, без уявних стін – є дуже важливим як для ветеранів АТО, так і для їхніх родин, а особливо для батьків, які втратили своїх дітей на війні.

На закінчення ректор Університету Юрій Бобало звернувся до всіх присутніх, а особливо до молоді, яка численно була присутня у залі, із закликом шанувати своїх батьків, піклуватися і любити.

Після заходу кожен охочий мав можливість скласти пожертву у спеціальну скриньку. Зібрані кошти будуть передані одній із родин учасника АТО, який загинув.

на виставці «Батьки Небесного Легіону» на виставці «Батьки Небесного Легіону» на виставці «Батьки Небесного Легіону» на виставці «Батьки Небесного Легіону» на виставці «Батьки Небесного Легіону» на виставці «Батьки Небесного Легіону» на виставці «Батьки Небесного Легіону»