В Університеті відбувся інформаційний семінар «Особливості підготовки та подання заявок за напрямом Жан Моне»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

18 січня 2024 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся інформаційний онлайн-семінар із написання грантових проєктів за програмою Еразмус+, напрям Жан Моне. До заходу долучилося близько 40 працівників Львівської політехніки з різних інститутів і кафедр.

Доповідачем на семінарі була фахівчиня Проєктного офісу Університету Світлана Головчак, координаторка напряму Жан Моне. Вона, зокрема, розповіла про:

  • мету, тематики, цілі та структуру напряму Жана Моне;
  • викладання та дослідження: модулі, кафедри, центри досконалості;
  • інші сфери навчання і тренінгів: навчання педагогів, вивчення ініціатив ЄС в інших сферах освіти й навчання;
  • політичні дебати і мережі;
  • порядок участі у програмі;

а також подала покрокову інструкцію щодо заповнення грантової заявки.

Під час заходу основний акцент було зроблено на порядку участі у програмі Жан Моне. Особливу увагу приділено питанням реєстрації на сайті Funding&Tender Opportunities Portal, пошуку грантових можливостей, а також особливостям подання аплікаційної заявки на конкурс. Учасники семінару мали можливість отримати конкретні поради щодо заповнення аплікаційної форми, правильного формулювання цілей, заповнення кошторису й визначення показників ефективності проєкту.

Наприкінці вебінару працівники Університету взяли активну участь в обговоренні. Основні питання, які цікавили слухачів, стосувалися вимог до проєктної команди, оформлення додатків, заповнення аплікаційної форми та формування кошторису (калькулятор годин). Для присутніх був цікавий досвід Львівської політехніки у грантовій діяльності напряму Жан Моне програми Еразмус+. Організатори й учасники ділилися своїм досвідом та найкращими практиками у написанні грантових проєктів. Від слухачів отримано позитивні відгуки.

Організатори висловлюють подяку всім присутнім за активну участь та сподіваються, що отримані знання сприятимуть ефективній грантовій діяльності й допоможуть слухачам реалізовувати свої інноваційні ідеї у стінах рідного університету.

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару