Великий запит на здобуття освіти: у Хмельницькому політехнічному коледжі Університету відбувся День відкритих дверей

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

Перший у 2023/24 навчальному році День відкритих дверей, що відбувся 25 листопада, вкотре засвідчив великий запит на здобуття освіти у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка». Це закономірний результат багаторічної плідної діяльності колективу навчального закладу.

Головною конкурентною перевагою політехніків є реальний результат навчання – вміння студентів створювати, модернізувати, впроваджувати. Під час Дня відкритих дверей кожне з відділень презентувало власні напрацювання: вироби технічної творчості, програмні продукти, бізнес-проєкти. Тож головним питанням для більшості відвідувачів було не те, чи варто навчатись саме тут, а яку ж із семи спеціальностей обрати?

Ближче познайомитись із потужною матеріально-технічною базою коледжу відвідувачі змогли під час екскурсій навчальним закладом.

На завершення заходу з абітурієнтами та їхніми батьками поспілкувався директор Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка», доктор економічних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України Вадим Овчарук. Він розповів про значні конкурентні переваги навчального закладу, наголосив на тому, що навіть у найважчі часи пріоритет незмінний: висока якість навчання.

Докладніше – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.