Відбулася зустріч представників ПрАТ «Концерн Хлібпром» із працівниками кафедри ТОП, студентами і школярами

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

У зв’язку з розвитком хлібопекарської галузі постійно виникає потреба кваліфікованої підготовки фахівців-технологів хлібопекарського виробництва, хіміків-аналітиків, працівників сфери обслуговування.

Нещодавно відбулася зустріч студентів та науково-педагогічних працівників кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, представників відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету, а також школярів ліцею № 5 міста Львова із представниками ПрАТ «Концерн Хлібпром».

Зустріч присвячена розвитку співпраці у сфері забезпеченні якості підготовки фахівців з харчових технологій, налагодження співпраці з метою проходження практик студентами кафедри, організації ознайомчих екскурсій на виробництва для абітурієнтів та студентів-першокурсників.

Фахівці компанії ознайомили присутніх зі структурою виробництва, перевагами стажування і працевлаштування, а також детально розказали про специфіку роботи технолога з харчової промисловості, запити ринку праці до кандидатів. Також обговорили специфіку освітньої програми «Харчові технології», можливості її адаптації до вимог ринку праці.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці