Відбулися зустрічі студентів-біотехнологів Львівської політехніки з представниками компанії T.B. Fruit

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото із зустрічей

Проведення зустрічей зі стейкхолдерами є важливим елементом підготовки майбутніх фахівців, що дає змогу почути практичні поради, дізнатися про програми стажування на виробництві, кар’єрний розвиток та можливості подальшого працевлаштування.

У рамках навчальної практики у серпні та в межах угоди про співпрацю для студентів другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія керівниками практики» Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки асистентка Наталія Монька та доцентка Роксолана Конечна за участю доцентки Жанни Паращин організували онлайн-зустріч із директором з якості компанії T.B. Fruit Наталією Демчишак. Під час заходу студентам презентували основні принципи роботи T.B. Fruit – беззаперечного лідера українського ринку та одного з найбільших переробників фруктів та ягід у Європі, ознайомили з ключовим напрямом діяльності, можливостями та перспективами працевлаштування у компанії.

9 вересня 2022 року за попередньою домовленістю з представниками T.B. Fruit було організовано зустріч зі студентами на базі підприємства та ознайомлення їх з організацією роботи в аналітичних лабораторіях підприємства. Студенти і викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології асистентка Наталія Монька, доцентки Роксолана Конечна та Семен Хом’як, а також доцентка кафедри фізичної, аналітичної та загальної хімії Руслана Гумінілович під час візиту мали змогу ознайомитися з оснащенням аналітичної лабораторії та попрацювати на обладнанні під час проведення досліджень із контролю якості фруктів та овочів.

Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей