Відкрито конкурс Public Diplomacy Small Grants від Посольства США в Києві

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

До уваги науковців та освітян Львівської політехніки!

Проєктний офіс Університету інформує про відкриття конкурсу для неурядових некомерційних організацій Public Diplomacy Small Grants (Програми малих грантів публічної дипломатії) у галузі освіти від Посольства США в Києві.

Ініціатива спрямована на підтримку проєктів для зміцнення системи освіти України як внеску у післявоєнне відновлення та розвиток нашої держави.

Подати заявку можуть українські неприбуткові організації, включаючи аналітичні центри та громадські/неурядові організації, зокрема із залученням закладів освіти чи органів влади. У проєктах заохочують використання американського досвіду та залучення організацій із США. Перевага надаватиметься пропозиціям, які забезпечують чіткі та стійкі результати і зміцнюють зв’язки між людьми та установами США й України. Пропозиції мають включати план моніторингу та оцінки з чітко визначеними показниками для вимірювання реалізації цілей проєкту.

Пріоритети для проєктів

  • Співпраця між навчальними закладами, роботодавцями та державними установами задля підвищення кваліфікації працівників у пріоритетних сферах для економічного розвитку.
  • Розвиток можливостей навчання для осіб з обмеженими можливостями, ветеранів та внутрішньо переміщених осіб з метою підвищення їх працевлаштування та підтримки регіонального економічного відновлення і зростання.
  • Підтримка оптимізації як частини освітньої реформи у відповідь на сучасні виклики та післявоєнної відбудови.
  • Розробка програм громадянської освіти для українських студентів і дорослих.

Тривалість проєктів від 6 до 12 місяців. Загальний бюджет гранту – 250 тисяч доларів США. Бюджет на проєкт – від 25 до 50 тис. дол. США.

Дедлайн – 2 червня 2024 року.

Докладніше