Викладачі ІМІТ взяли участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ у Дрезденському технічному університеті

Кафедра транспортних технологій Львівської політехніки
Викладачі ІМІТ у Дрезденському технічному університеті

З 16 до 20 травня 2022 року викладачі кафедри транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту Національного університету «Львівська політехніка» – кандидат технічних наук, старший викладач Галина Півторак і доктор філософії, асистент Романа Бура – брали участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ у Дрезденському технічному університеті (Technische Universität Dresden), м. Дрезден, Федеративна республіка Німеччина.

Під час академічної мобільності львівські політехніки прочитали лекції студентам кафедри автоматизації транспортних процесів німецького університету. Тематика лекцій охоплювала питання моделювання попиту на пасажирські переміщення та методів надання пріоритету громадському транспорту.

Також у межах мобільності викладачі кафедри транспортних технологій ІМІТ мали зустріч із деканом та завідувачами кафедр факультету транспорту і транспортних наук імені Фрідріха Ліста, на якій дізналися про особливості освітнього процесу в Дрезденському технічному університеті, взяли участь у науковому семінарі кафедри автоматизації транспортних процесів, де обмінялися думками щодо можливої майбутньої співпраці у науковій діяльності, а також ознайомилися з роботою лабораторій факультету і наявним спеціалізованим програмним забезпеченням у сфері транспортного планування та керування.

Львівські політехніки висловлюють щиру подяку працівникам факультету транспорту і транспортних наук імені Фрідріха Ліста Дрезденського технічного університету за гостинність, привітність та відкритість до обміну досвідом і подальшої співпраці.

Викладачі ІМІТ у Дрезденському технічному університеті Викладачі ІМІТ у Дрезденському технічному університеті Викладачі ІМІТ у Дрезденському технічному університеті Викладачі ІМІТ у Дрезденському технічному університеті Викладачі ІМІТ у Дрезденському технічному університеті