Викладачі кафедри ТБСФБ взяли участь в онлайн-екскурсії виробництвом фармацевтичної компанії «Дарниця»

Кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Скріншот з онлайн-заходу

28 січня викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки взяли участь в онлайн-екскурсії виробництвом одного з лідерів фармацевтичного ринку України компанії «Дарниця».

У рамках програми онлайн-турів на виробництво, запроваджених цим підприємством, викладачі ознайомилися з процесом ампульного виробництва, а саме: з вимогами до персоналу та відвідувачів ампульного цеху, технологічними стадіями виготовлення ампул – підготовкою, очищенням, наповненням, запалюванням, стерилізацією, контролем якості, маркуванням та упакуванням. Відповідно, на кожній стадії виробництва ампул учасників екскурсії було ознайомлено з найсучаснішим фармацевтичним обладнанням та принципом його роботи для виробництва ін’єкційних препаратів.

У завершальній частині екскурсії було обговорено питання можливості проведення централізованої (з великою кількістю учасників) екскурсії для студентів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу