Викладачі та студенти кафедри ЖЗМК завершили навчальний візит до FMK UCM v Trnave

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації
Фото з відвідин Словаччини

6 жовтня викладачі та студенти кафедри журналістики та засобів масової комунікації Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки відвідали телестудію FMK UCM v Trnave завдяки спільній ґрантовій програмі з V4 № 22310314 «Журналістська освіта в країнах Вишеградської четвірки та Україні: посилення співпраці» за кошти Вишеградського фонду.

Впродовж тренінгів і практичних занять майбутні медійники прокачали свої навики як режисери, ведучі, відеооператори, звукорежисери та випускові редактори телепрограм.

Цього ж дня львівські політехніки завершили навчальний візит до FMK UCM v Trnave. Спасибі організаторам та господарям – і до нових зустрічей!

Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини Фото з відвідин Словаччини