XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2024» відбудеться в режимі онлайн

Департамент освіти і науки Львівської ОВА
Заставка до матеріалу

Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» запрошує до участі у XV Міжнародній онлайн-виставці «Сучасні заклади освіти – 2024», яка відбудеться 27–29 березня 2024 року.

Участь у виставці зможуть узяти заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, а також інші організації та установи, які працюють у сфері освіти.

На учасників очікують науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, презентації, майстер-класи, дискусійні панелі, тренінги, презентації щодо умов вступу в 2024 році тощо. Презентація сучасних професійних досягнень, наукових розробок збере кращі практики від освітян. Участь у запланованих заходах візьмуть також керівники, провідні фахівці та науковці Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», керівники закладів освіти, педагоги-практики, виробники і постачальники засобів навчання та обладнання, а також випускники, учні, батьки і громадськість.

Після проведення заходу доповідачам видадуть відповідний сертифікат, а рейтинговий виставковий конкурс із нагородженням лідерів Гран-Прі та конкурс із тематичних номінацій відзначатимуть найкращі конкурсні роботи серед учасників у різних номінаціях.

Докладніше – на сторінці Департаменту освіти і науки Львівської ОВА у соцмережі Фейсбук.