Захист бакалаврських дипломних робіт за спеціальністю 191 «Архітектура та містобудування»

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Заставка до захисту

На кафедрі містобудування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки 19–23 червня 2023 року відбудеться тиждень захистів бакалаврських дипломних робіт за спеціальністю 191 «Архітектура та містобудування».

Традиційно на кафедрі містобудування як кваліфікаційні бакалаврські дипломи опрацьовують проєкти громадських будівель, актуальних для Львова та інших міст, такі як школи, дитячі садки, творчі центри для молоді, спортивні осередки, об’єкти інфраструктурного значення – багаторівневі паркінги, транспортно-пересадкові вузли, автовокзали, а також об’єкти оздоровчо-рекреаційного значення – центри відновлювальної медицини, осередки кінного спорту, туристичні бази тощо.

Форма захисту – гібридна: хто фізично не зможе презентувати свої роботи, зможе підключитися онлайн (передусім це студенти, які перебувають за кордоном).

Експозиційну частину студенти видруковують у конкурсному форматі, кращі з робіт буде показано на конкурсі дипломних робіт, який традиційно проводить Центр архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа». Також заплановано виставку робіт, присвячених Львову, у Львівській міській раді.