Завершилася лекційна частина тренінгу «Проєктна грамотність для політехніків суспільно-гуманітарного циклу»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Ілюстрація до матеріалу

Завершилася лекційна частина тренінгу-практикуму підвищення кваліфікації «Проєктна грамотність для політехніків суспільно-гуманітарного циклу», який проводила лекторка з Проєктного офісу Львівської політехніки Олена Лукачук.

Під час курсу слухачі отримали можливість підготувати свої проєктні пропозиції за різними тематичними напрямами та рівнями складності, опанувати навики проєктного підходу й розпочати роботу над власним проєктом-мрією.

Слід зазначити, що зі 109 зареєстрованих осіб регулярно заняття відвідували 65, було створено 7 робочих груп і вже підготовлено понад 30 проєктних пропозицій. Робота над складнішими аплікаційними формами ще триває.

Остаточні підсумки буде підбито у вересні, саме тоді й відбудеться офіційне вручення сертифікатів учасникам, які напишуть і подадуть свої проєктні пропозиції.

Як на дебют курсу, організатори вважають його успішним та результативним, то ж дякують усім учасникам і лекторці за спільну працю в доволі спекотну й гарячу пору сесій та початку заслуженої відпустки. А також сподіваються, що рівень підготовки проєктних пропозицій зросте й підвищить рейтинг нашої альма-матер у прийдешньому 2022–2023 навчальному році.