Завідувачка кафедри політології та міжнародних відносин виступила на літній школі у рамках проєкту EuApp

Кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини
Скріншот з онлайн-заходу

У літній школі, що реалізується у рамках проєкту European integration of Ukraine – Historical aspects, взяла участь завідувачка кафедри політології та міжнародних відносин Львівської політехніки професорка Галина Луцишин.

У своїй доповіді «Європейська інтеграція України в умовах війни: виклики та можливості» доповідачка наголосила, що саме війна спонукала до різких змін у процесі євроінтеграції України. Також вона розповіла про основні зміни у євроінтеграційних процесах України від початку війни, охарактеризувавши їх як євроінтеграційний прорив України.

Галина Луцишин приділила увагу розгляду 7 рекомендацій Європейської комісії щодо заявки України на членство у НАТО, а також окреслила перспективи європейського вектора України. Не залишилась поза увагою доповідачки підтримка Європейського Союзу в сучасних умовах війни. Було охарактеризовано економічну, матеріальну, військову та гуманітарну допомогу.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу