Академічна мобільність викладачів кафедри фотограмметрії та геоінформатики у Варшавській політехніці

Кафедра фотограмметрії та геоінформатики Львівської політехніки
Фото з програми мобільності у Польщі

З 8 травня до 12 травня 2023 року викладачі кафедри фотограмметрії та геоінформатики Інституту геодезії Львівської політехніки Христина Бурштинська, Любов Бабій, Ірина Заяць та Христина Марусаж брали участь у читанні лекцій в рамках програми NAWA «Розвиток стратегічного партнерства між Варшавською політехнікою та Національним університетом «Львівська політехніка» в галузі геоматики».

Академічна мобільність викладачів включала викладацьку діяльність та участь у науково-методичних заходах.

Викладачі нашого університету мали можливість ознайомитися з інфраструктурою кафедри фотограмметрії, дистанційного зондування та просторових інформаційних систем Варшавської політехніки, зокрема із сучасним обладнанням та програмним забезпеченням. Відвідали лекції та семінари польських колег, ознайомились зі структурою та змістом пов’язаних навчальних дисциплін та освітніх програм.

Під час перебування львівські політехніки взяли участь у наукових семінарах кафедри фотограмметрії, дистанційного зондування та просторових інформаційних систем Варшавської політехніки, на яких презентували результати своїх наукових досліджень. Під час семінарів відбулись дискусії та обмін думками щодо шляхів розвитку майбутньої наукової співпраці (проведення спільних досліджень, стажувань, написання спільних статей, підготовка заявок до міжнародних проєктів). Обговорили перспективи академічної мобільності студентів.

Львівські політехніки вдячні за теплий прийом та планують продовжити співпрацю з колегами із Варшавської політехніки!

Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі