На кафедрі ПМВ розпочалися тематичні зустрічі з міжнародниками-практиками, які працюють у Львові

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

30 листопада 2023 року для студентів бакалаврської та освітньої програм «Міжнародні відносини» стартувала менторська програма для молоді, яку з ініціативи Ротаракт Клубу Львів та Innovation Hub Львівської політехніки реалізовують в Університеті у співпраці з Діловою Радою Ротарі Інтернешнл Дистрикту 2232. Розпочали її серією тематичних зустрічей із міжнародниками-практиками, які на цей час працюють у Львові.

Гостем першої зустрічі став Ярослав Музичко, Почесний Консул Грузії у Львові, з яким присутні спілкувалися про особливості діяльності почесного консула, нюанси дипломатичної роботи, взаємини між Україною та Грузією, аналізували постать дипломата в сучасних реаліях.

Високоповажний пан Консул дав низку рекомендацій нашим майбутнім дипломатам, поділився власним досвідом залагодження різних ситуацій та відповів на понад два десятки запитань, які ставили студенти-політехніки.

Також до зустрічі долучився перший проректор Львівської політехніки Олег Матвійків, якому організатори вдячні за підтримку та небайдужість до цих ініціатив.

Завершили зустріч зі знайомства з Олексієм Дегтяренком, головою Ділової Ради Ротарі Інтернешнл Дистрикту 2232, співавтором цієї менторської програми. Він ознайомив слухачів із діяльністю Ротарі в Україні та світі, а також перевагами й можливостями, які міжнародна спільнота Ротарі Інтернешнл відкриває перед молоддю.

Модераторкою заходу була Олена Лукачук, наукова співробітниця R&D-центру, доцентка кафедри політології та міжнародних відносин, менторка Innovation Hub Національного університету «Львівська політехніка».

Дякуємо всім за такий чудовий і дуже потрібний нашим студентам захід та запрошуємо дипломатів-практиків до зустрічей зі студентами Львівської політехніки!

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці