На кафедрі спеціалізованих комп’ютерних систем відбулася відкрита лекція представників Renesas Electronics

Сергій Попович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

29 квітня на кафедрі спеціалізованих комп’ютерних систем Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки відбулася відкрита лекція за участі представників Renesas Electronics. Студенти дізналися про продукти компанії, а також про структуру її львівського офісу, ознайомилися з вакансіями, вимогами й особливостями працевлаштування.

Renesas Electronics — японський техногігант, один з найбільших виробників мікросхем у світі, де працює понад 20 000 осіб. Український офіс компанії розташований у Львові.

Студенти мали змогу на власні очі побачити деякі розробки українського офісу Renesas, випробувати функціонал і обговорити їх з лекторами. Політехніки навіть пропонували свої ідеї з поліпшення пристроїв. Зустріч відбувалась у легкій та цікавій формі діалогу.

Лектори розповіли про структуру львівського офісу й діяльність усіх підрозділів-команд, ознайомили з вимогами до претендентів на працевлаштування на посади стажистів (trainee), а також представили програму навчання в інтернатурі компанії.

Унікальною демонстрацією того, що компанія розробляє чипи, стала справжня напівпровідникова (кремнієва) пластина, на якій формують чипи та згодом з неї вирізають.

Компанія відкрита для навчальної практики або стажування студентів, а потім, можливо, і працевлаштування. Обговорення умов і будь-який діалог тут схвалюють. Вакансії можна знайти на Work.ua, Dou або на сайті компанії, а із запитаннями звернутися за контактами на фото або презентації.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі
Приєднані файли