Розпочалися заняття додаткового курсу для студентів кафедри обліку та аналізу від міжнародної компанії PwC

Кафедра ОА Львівської політехніки
в аудиторії

Розпочалася друга частина додаткового практично орієнтованого курсу поглибленого професійного розвитку за фахом «Облік і оподаткування» від міжнародної аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers для студентів ІІІ–IV курсу бакалаврату та І–ІІ курсу магістратури кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка». До червня 2020 року студентів чекатимуть заняття з питань FinTech, виявлення шахрайства у підприємницькій діяльності, переходу підприємств на ведення обліку і складання фінансової звітності за МСФЗ, використання MS Eхсel в роботі аудитора тощо.

Під час занять студенти розв’язують практичні завдання на основі реальних даних вітчизняних та зарубіжних підприємств, мають можливість отримувати від керівників відділів та провідних професіоналів PwC відповіді на додаткові питання, які їх цікавлять з огляду на майбутнє працевлаштування, здобувають призи та нові можливості для свого професійного розвитку.

Найуспішніших слухачів курсу чекатиме запрошення від керівника відділу аудиту PwC Lviv SDC на стажування влітку 2020 року в міжнародній аудиторській компанії з «великої четвірки» (з можливістю працевлаштування).

на занятті додаткового курсу від міжнародної компанії PwC на занятті додаткового курсу від міжнародної компанії PwC на занятті додаткового курсу від міжнародної компанії PwC