Студенти кафедри АІП зустрілися з головою Комітету трудового права Ради адвокатів Львівської області

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото із зустрічі

На запрошення доцента кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка», к.ю.н. Марти Малець для студентів третього та четвертого курсів провів зустріч Дмитро Швець – адвокат, кандидат юридичних наук, керуючий партнер ЮФ ELAW, голова Комітету трудового права Ради адвокатів Львівської області. Тема зустрічі – «Особливості надання правової допомоги при вирішенні справ у адміністративному судочинстві».

Дмитро Юрійович поділився досвідом практичної роботи щодо представництва інтересів клієнтів у національних судах всіх інстанцій у цивільних, господарських, адміністративних та кримінальних справах. А також поділився зі студентами особистими та професійними уміннями під час першого працевлаштування після закінчення ЗВО.

Далі студенти мали можливість поставити запитання адвокату як щодо особистого досвіду (найважча справа, найцікавіша справа), так і щодо практичних моментів розгляду та вирішення адміністративних справ. Гість закликав студентів до активного вивчення адміністративного судочинства, відсилаючи до конкретних інформаційних ресурсів, які слід використовувати для поглиблення знань.

Колектив кафедри АІП та студенти висловлюють щиру подяку Дмитру Юрійовичу за практичний та пізнавальний досвід!