Центр безоплатної правової допомоги організував для першокурсників ІППО інституційний візит до Львівської міської ради

Центр безоплатної правової допомоги Львівської політехніки
Фото з відвідин ЛМР

18 березня 2024 року студенти-першокурсники Інституту права, психології та інноваційної освіти мали нагоду відвідати Львівську міську раду в рамках інституційного візиту, організованого Центром безоплатної правової допомоги.

Зустріч відбулась з ініціативи керівниці Центру, асистентки кафедри теорії права та конституціоналізму ІППО Ірини Перів, яка є випускницею програми «Перший карʼєрний крок».

Під час зустрічі студентам було запропоновано цікаву лекцію Наталії Рудкевич щодо структури та робочих процесів міської ради. Наталія Томчук розповіла про програму «Перший кар’єрний крок», яка надає студентам можливість пройти стажування у Львівській міській раді. Учасники програми отримують не лише практичні навички, а й можливість отримати рекомендації від майбутніх роботодавців та проявити свої лідерські якості.

Мета програми полягає у формуванні резерву молодих кваліфікованих кадрів, які в майбутньому зможуть успішно працювати у сфері права та громадської діяльності. Для першокурсників, які мають намір розвиватися в цій галузі, участь у програмі «Перший кар’єрний крок» є важливим етапом у їх професійному зростанні.

Студентам дуже сподобалась можливість поринути в атмосферу робочого процесу міської ради, побачити реальні аспекти роботи владних структур та отримати цінний практичний досвід.

Участь у таких заходах надає студентам можливість не лише теоретично підготуватися до майбутньої кар’єри, а й отримати практичний досвід, необхідний для успішної реалізації себе у професійній сфері. Такі ініціативи сприяють формуванню молодих спеціалістів з високим рівнем професійної компетентності та відкривають шлях до успішної кар’єри в майбутньому.

Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР