Центр міжнародної освіти організував зустріч із випускницею програм Global UGRAD та Zavtra.ua

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Фото із зустрічі

14 жовтня Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» організував зустріч для студентів із випускницею програми Global UGRAD та стипендіаткою програми Zavtra.ua. Ольга В’юн поділилася своїми враженнями від участі в них, розповіла про можливості та перспективи для випускників стипендіальних фондів, надала поради щодо заповнення аплікаційних форм.

Учасників зустрічі привітала відповідальна за програми США від Центру міжнародної освіти Христина Барвінська, яка побажала всім успіху в поданні заявок та отриманні перемоги.

Global UGRAD – це програма культурного обміну з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій для студентів І–ІІ курсів, яку здійснює Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США. Фіналісти програми навчатимуться впродовж одного академічного семестру без отримання ступеня в університетах Сполучених Штатів Америки за будь-якими спеціальностями, отримають можливість інтенсивного вивчення англійської мови, якщо це необхідно, та братимуть участь у волонтерській діяльності, семінарах з професійного розвитку і заходах з культурного збагачення. Для кандидатів дуже важливо мати високу мотивацію та продемонструвати лідерські риси через академічну роботу, волонтерську, позакласну та/або громадську діяльність. Докладну інформацію та доступ до аплікаційної форми можна отримати на сайті Посольства США в Україні.

Цього року документи можна подавати онлайн до 15 грудня 2023 року, але не варто залишати все на останній день.

У 2023 році у Національному університеті «Львівська політехніка» дві студентки – Софія Вайда (МЕ-36, ІНЕМ) та Єлизавета Ричаловська (БІ-31, ІТРЕ) – отримали перемогу й один семестр 2024 року будуть навчатися в американських університетах.

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука вже 18 рік здійснює пошук та підтримку обдарованих і цілеспрямованих студентів закладів вищої освіти. Прийом та реєстрація документів студентів триватиме до 30 листопада 2023 року в електронному вигляді через форму реєстрації на сайті Програми Zavtra.ua.

Запрошуємо студентів скористатися можливостями для власного розвитку, підвищення своєї конкурентої спроможності та наближення Перемоги України!

Лого організаторів Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі