У коледжі транспортної інфраструктури Університету відбулася презентація проєкту навчання у Німеччині

Фаховий коледж транспортної інфраструктури Львівської політехніки
Фото із зустрічі

6 жовтня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» відбулася презентація проєкту трирічного навчання у Німеччині. Для студентів другого курсу її провів директор Німецько-українського освітнього центру Львівської політехніки Денис Невінський.

За словами Дениса Невінського, участь у проєкті безкоштовна. Після отримання сертифікату (рівень B2) кожному студенту надають місце навчання у Німеччині й допомагають із підготовкою необхідних документів. Студіювання у Німеччині здійснюється у рамках дуальної системи освіти (освоєння теорії у професійній школі та здобуття практичних навичок на провідних підприємствах). Упродовж трирічного навчання студенти отримають стипендію від 929 євро на місяць, медичне страхування, рахунок у німецькому банку і повний супровід німецьких партнерів. А після успішного завершення – німецький диплом, який визнано у всьому світі і який дає можливість подальшого розвитку в Німеччині.

Отже, sprich deutsch (розмовляй німецькою), мотивований студенте!

Того ж таки дня зустріч із Денисом Невінським відбулась і в Технічному фаховому коледжі Львівської політехніки, де було презентовано проєкт, що дає можливість студентам здобути освіту й працевлаштування як в Україні, так і в Німеччині.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі