В ІТРЕ провели профорієнтаційний захід з учнями ліцею імені Василя Симоненка

Кафедра радіоелектронних пристроїв та систем Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

26 квітня за спільної ініціативи ліцею імені Василя Симоненка та кафедри радіоелектронних пристроїв і систем Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки у стінах навчального корпусу Інституту відбувся профорієнтаційний захід. У його рамках учні 9 класу побували в лекційних та лабораторних навчальних аудиторіях, де мали нагоду ознайомитись як з історією знаного навчального закладу, так і з особливостями фахового навчання в ІТРЕ за напрямами «Телекомунікація та радіотехніка» і «Авіоніка».

Школярі, згодом – майбутні абітурієнти, отримали незабутні враження від спілкування з доцентом кафедри телекомунікацій Олегом Яремком, який розповів про особливості будови БПЛА й за підтримки працівників кафедри електронних засобів інфокомунікаційних технологій продемонстрував у дії різні класи дронів. Старший викладач кафедри радіоелектронних пристроїв та систем Вадим Мінзюк поділився зі школярами деякими «секретами» відлагодження сучасних програмно-апаратних засобів, які вивчають сьогодні студенти кафедри на лабораторних заняттях відповідних дисциплін.

Відтак учні мали змогу побувати у головному корпусі Львівської політехніки на цікавій екскурсії, яку провела провідна фахівчиня Музею історії Львівської політехніки Соломія Харамбура. Школярі відвідали музей, Актову залу та залу Захарієвича – читальну залу першої (старої) бібліотеки – визначну мистецьку та культурну пам’ятку ХІХ століття.

В ролі співорганізаторів від навчальних закладів виступили класний керівник 9-А класу, вчителька англійської мови ліцею імені Василя Симоненка Божена Воробель і старший викладач кафедри радіоелектронних пристроїв та систем ІТРЕ Андрій Кузик.
 

Фото Миколи Тиса

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу