Здобувачі вищої освіти ІППО мали можливість отримати досвід у сфері правової комунікації

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото із зустрічі

На запрошення професорки кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка», д.ю.н., професорки Уляни Парпан відгукнулися Назарій Сумало − голова постійної комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради VIII скликання, та Ярослав Мандрук − юрист, громадський діяч, до речі − випускник ІППО.

Тема проведеної зустрічі – «Безпека Львівщини в період дії правового режиму воєнного стану». Проте вдалося також подискутувати про волонтерські ініціативи та діяльність благодійних організацій.

Студенти запитували про змістовність правових інституцій «воєнний стан» і «стан війни», необхідність застосування юридичної відповідальності за порушення часових обмежень комендантської години, ділилися думками про особливості функціонування Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Науково-педагогічний колектив кафедри адміністративного та інформаційного права щиро вдячний запрошеним практичним працівникам за можливість отримати досвід у сфері правової комунікації!