Львівські політехніки взяли участь у семінарі-практикумі «Поліпшення регуляторного середовища регіону»

Кафедра МПА Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

15 грудня 2015 року старший викладач кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Національного університету «Львівська політехніка» Ярослав Панас та асистент Соломія Ткач взяли участь у спеціалізованому семінарі-практикумі «Поліпшення регуляторного середовища регіону», що був організований у рамках програми «Лідерство в економічному врядуванні» (USAID ЛЕВ).

Основними спікерами заходу були Андрій Паляниця, консультант Світового банку для урядів та міжнародних організацій з питань регуляторної політики, державного управління і боротьби з корупцією, та Дмитро Ляпін, заслужений економіст України, к.т.н., старший науковий співробітник Національного інституту стратегічних досліджень. Зокрема, Дмитро Ляпін багато уваги приділив новим можливостям регуляторної політики в Україні та поділився методичними рекомендаціями щодо обрахунку вартості регулювання для малих та середніх підприємств у країнах ЄС (SME-TEST) та Україні (М-ТЕСТ).

У практичній частині семінару його учасники на реальному прикладі розглянули методику проведення М-Тесту з погляду трьох зацікавлених сторін – бізнесу, влади та громадськості. Координатором групи, що представляла бізнес, та її спікером був старший викладач кафедри МПА Львівської політехніки Ярослав Панас.