Благодійний вертеп, що згуртував біля себе ініціативну молодь задля збору коштів на дрон Mavic 3T для ЗСУ

Софія Коритко, група ЖР-31
Фото з вертепу

Студенти Львівської політехніки вже неодноразово долучалися до благодійних зборів на підтримку ЗСУ та й самі часто ставали ініціаторами таких заходів. Зокрема, варто згадати благодійний ярмарок (від студентів ІКНІ), благодійний турнір (від студентів IT коледжу), благодійну акцію академічної гімназії, волонтерську групову й індивідуальну роботу та багато іншого.

21 грудня в Інституті права, психології та інноваційної освіти також оголосили збір. Крім можливості пожертвувати кошти за номером банківської картки студенти також організували благодійний різдвяний вертеп, що відбувся 22 грудня.

Габрієлла Пехньо, студентка 4-го курсу бакалаврату ІППО, яка опановує спеціальність «право», є співініціаторкою акції й ділиться подробицями проведення збору:

– Інститут права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» організував благодійний вертеп задля збору коштів на дрон Mavic 3T для командира взводу БпАК 14-го полку Максима Фетісова – випускника нашої альма-матер, а саме ІППО, який навчався за спеціальністю 081 «Право».

У межах благодійного заходу різдвяний вертеп побував у ХІХ навчальному корпусі Політехніки, завітав до Львівської обласної прокуратури та Галицької окружної прокуратури м. Львова. Упродовж цього заходу зібрано 23 000 грн готівкою, також збір проводять на банку від monobank.

Цей благодійний вертеп згуртував біля себе ініціативну молодь інституту та показав, що, колядуючи, можна і подарувати свято іншим, і допомогти нашим випускникам, які воюють у лавах ЗСУ. Інститут права, психології та інноваційної освіти не припиняє свого збору і просить усіх небайдужих долучатися та поширювати його!

Фото з вертепу Фото з вертепу Фото з вертепу