CRDF Global надає грантову підтримку для українських учених, техніків та інженерів

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Представництво Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) пропонує українським науковцям отримати два види грантової підтримки.

1. Грантова підтримка для відвідування міжнародних наукових заходів (конференції, семінари, тренінги тощо) для українських учених, технічних спеціалістів та інженерів, які працюють у сфері хімічних, біологічних, радіологічних, ядерних та дотичних до них напрямків наукових розробок і досліджень.

Успішні заявники мають можливість отримати $1,500 на відшкодування витрат, пов’язаних із поїздкою. Заявки повинні мати чітко визначену мету, зокрема обґрунтування та переваги для просування заявника в наукових дослідженнях та/або кар’єрному розвитку. Здійснення доповіді чи презентації результатів не є обов’язковою вимогою для отримання грантової підтримки.

Розглядають міжнародні заходи, що будуть відбуватися впродовж усього 2024 року.

Більше інформації щодо аплікаційної форми та необхідних документів

2. Грантова підтримка на публікацію статей для українських учених, технічних спеціалістів та інженерів, які працюють у сфері хімічних, біологічних, радіологічних, ядерних та дотичних до них напрямів наукових розробок і досліджень.

Успішні заявники мають можливість отримати до $2,500 на відшкодування витрат, пов’язаних із публікацією. Заявники повинні надати підтвердження, що статтю було прийнято відповідним рецензованим виданням.

Дізнатися більше про цю можливість


Для подання заявки потрібно надіслати всі документи на електронну адресу uascience@crdfglobal.org.

Крайній термін приймання заявок – 31 січня 2024 року.