Делегація львівських архітекторів, у складі якої були викладачі ІАРД, відвідала Харківську школу архітектури

Кафедра архітектурного проєктування Львівської політехніки
Фото з відвідин ХША

6 березня відбувся візит групи львівських архітекторів, яку очолив голова Львівської обласної спілки архітекторів Микола Шеремета, і проведено виїзне засідання Правління спілки у стінах Львівської національної академії мистецтв, де після переїзду з Харкова зараз розташована Харківська школа архітектури (ХША), засновником якої є відомий український архітектор Олег Дроздов.

Члени делегації львівських архітекторів, у складі якої були викладачі Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка» – асистент кафедри архітектурного проєктування Юрій Верхола, доценти кафедри дизайну архітектурного середовища, кандидати архітектури Юрій Джигіль та Богдан Гой, доцент кафедри архітектурного проектування та інженерії Ігор Данчак – ознайомилися з методикою навчального процесу в ХША.

У складі делегації також були відомий львівський архітектор Олесь Ярема – народний архітектор України, доцент Львівської національної академії мистецтв, і начальник відділу містобудівної документації Міністерства культури та інформаційної політики України Василь Петрик.

Під час візиту проректорка ЛНАМ Ірина Мацевко провела екскурсію приміщеннями ХША. Львівські архітектори мали можливість оглянути навчальні аудиторії, макетні майстерні та бібліотеку.

За підсумками візиту було підписано Меморандум про співпрацю між Львівською спілкою архітекторів та Харківською школою архітектури.

Фото з відвідин ХША Фото з відвідин ХША Фото з відвідин ХША Фото з відвідин ХША Фото з відвідин ХША Фото з відвідин ХША Фото з відвідин ХША