Для студентів-біотехнологів провели практикум у лабораторії BioTechHub стартап-школи Університету

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з практикуму

На базі біотехнологічної лабораторії BioTechHub Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» проведено лабораторний практикум із дисципліни «Біоінженерія (клітинна, генетична)».

Під керівництвом викладачів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій – доценток Романи Петріної та Олени Федорової й аспірантки ІІ року Катерини Гуцько – студенти груп БТ-41 та БТ-42 ознайомилися з біотехнологічною лабораторією, правилами роботи і безпеки в лабораторії.

Учасники практикуму провели дослідження з мікроскопування готових препаратів рослин, тварин та водоростей. Студенти мікроскопували біологічні об’єкти, фотографували їх, аналізували результати й робили звіти. Усі були задоволені та натхненні! Спасибі TechStartUpSchool та Катерині за можливість попрацювати у біотехнологічній лабораторії!

Запланували прийти на ще одне заняття. До нових зустрічей!

Фото з практикуму Фото з практикуму Фото з практикуму Фото з практикуму Фото з практикуму Фото з практикуму Фото з практикуму Фото з практикуму