Для студентів кафедри АПІ провели виїзну екскурсію в новий житловий район Львова

Кафедра архітектурного проєктування та інженерії Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Доцент кафедри архітектурного проєктування та інженерії Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Володимир Баб’як у позанавчальнй час провів для студентів виїзну екскурсію в один із нових житлових районів міста Львова. Метою екскурсії-прогулянки було ознайомлення здобувачів вищої освіти з тенденціями в житловій архітектурі останніх двох десятиліть та вектором її розвитку в наших реаліях.

Студенти змогли наживо побачити основні відмінності у підходах до формування якісного житлового простору внутрішньодворової та квартальної житлової забудови. Засвоєні теоретичні знання з курсу «Еволюція житла» були продемонстровані й оглянуті наживо, з можливості відчути різницю в типах житлової забудови та її функціонального наповнення.

Екскурсія-прогулянка стане додатковим допоміжним фактором у процесі роботи над курсовим проєктом із формування житлового будинку середньої поверховості.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії