Італійський інститут фотографії оголосив конкурс для студентів Львівської політехніки

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Італійський інститут фотографії

У рамках співпраці між Італійським інститутом фотографії та Львівською політехнікою оголошено відкритий конкурс фотографії для всіх студентів Університету.

Учасникам пропонують створити фоторепортаж/фотоісторію про своє повсякденне життя, використовуючи будь-який тип пристрою (фотоапарат, мобільний телефон тощо). Однак є умова: цей пристрій має бути непрофесійним, тобто відносно невисокої роздільної здатності, відтак світлини повинні мати відносно невисоку роздільність.

Кожен учасник може надіслати від 5 до 12 фотографій одним файлом, зазначивши прізвище, ім’я та інститут, контактній особі з Львівської політехніки – керівникові Центру італійсько-українського співробітництва «Леонардо да Вінчі» Університету Орестові Васильку – на електронну адресу orest.r.vasylko@lpnu.ua.

Крайній термін подання робіт – 30 червня 2023 року.

Журі у складі представників Італійського інституту фотографії та голови конкурсу – професорки Алесії Локателлі – обере 4–5 переможців.

Після оголошення результатів конкурсу професорка Локателлі та фотограф з Італійського інституту фотографії планують приїхати до Львова з метою організації майстер класу для переможців з акцентом на репортажних проєктах.

В іншому випадку серед переможців буде обрано найкращий проєкт, автора якого планують запросити восени до Мілана за кошти приймаючої сторони на виставку фотографій з можливістю освоїти структуризацію фоторепортажів або в березні 2024 року відвідати Бієнале фотографії в місті Мантуї.

Докладніше про Італійський інститут фотографії