Кафедра ФОА організувала для студентів тренінг «Управління продажем банківських продуктів»

Кафедра фінансів обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з тренінгу

30 жовтня 2023 року кафедра фінансів обліку та аналізу Інституту просторового планування та перспективних технологій Львівської політехніки організувала для студентів тренінг на тему «Управління продажем банківських продуктів».

Для проведення заходу кафедра ФОА запросила представницю АТ «Кредобанк» Соломію Говоруху – керівницю Благодійного фонду «Фундація Кредо». Соломія Андріївна більше 15 років працює в банківському секторі, зокрема як виконавчий директор очолювала напрям продажу в АТ «Кредобанк».

Досвідченому фахівцю вдалося провести тренінг як форму групової роботи, забезпечити активну участь студентів в обговоренні процесу продажу банківських кредитів.

Активними учасниками підготовки тренінгу були заступниця директора ІППТ Наталія Батьковець, доценти Оксана Садура, Орися Волошин, Лев Кльоба, Ірина Фаринович і старший викладач Наталія Гембарська.

Докладніше – у доданому файлі.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу