Кафедра цивільного ЦПП провела ІV Міжнародну конференцію «Адвокатура в умовах сучасних змін»

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Скріншоти з онлайн-конференції

20 жовтня 2023 року кафедра цивільного права та процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» провела ІV Міжнародну науково-практичну конференцію «Адвокатура в умовах сучасних змін».

До заходу долучилися судді, адвокати, представники Національної асоціації адвокатів України, зокрема комітету з земельного, аграрного та довкілевого права НААУ, Люксембурзько-української торгової палати, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області та інші учасники. На конференції виступили з доповідями науковці Національного університету «Львівська політехніка», Західноукраїнського національного університету, Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького та інших українських та іноземних закладів вищої освіти.

Доповіді учасників були присвячені сучасним проблемам адвокатури, стосувалися непростих умов функціонування адвокатури в умовах воєнного стану, правових аспектів відшкодування витрат на професійну правничу допомогу у судовій практиці, діяльності українських адвокатів за кордоном, інституту примирення сторін у цивільному процесі, особливостям застосування судового прецеденту у національній системі права, діяльності адвокатів у сфері захисту тваринного світу в Україні та інших проблем адвокатури та правозастосування.

Цю конференцію кафедра цивільного права та процесу проводить четвертий рік поспіль. Віримо, що спільна кропітка праця науковців та практиків є запорукою ефективних змін!

Скріншоти з онлайн-конференції Скріншоти з онлайн-конференції Скріншоти з онлайн-конференції