Leopolis for Future: програма проходження практики в Польщі для студенток та аспіранток

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки запрошує студенток ІІ та ІІІ курсу бакалаврату, а також студенток І курсу магістратури й аспіранток Університету взяти участь у програмі Leopolis for Future. Це унікальний проєкт, який дає змогу студентам українських університетів отримати міжнародний професійний досвід, пройшовши практику в провідних польських компаніях, громадських організаціях та на підприємствах.

Звертаємо увагу, що заявки приймають від студентів усіх українських закладів вищої освіти, а також і від тих студентів, які перебувають у Польщі. Польська сторона відшкодовує кошти на дорогу, проживання та кишенькові витрати (не менше заробітної плати у країні).

Для участі в програмі потрібно на сайті програми Leopolis for Future обрати компанію для практики й заповнити англійською мовою реєстраційну форму, прикріпивши CV та cover letter. Також потрібно поставити галочки для згоди на обробку персональних даних. Можливе заповнення кількох заявок. Кандидати повинні володіти англійською та/або польською мовою.

За консультацією звертатися до Олександри Степанюк – фахівчині Центру міжнародної освіти Львівської політехніки (oleksandra.v.stepaniuk@lpnu.ua, головний корпус Університету, кабінет 343, телефон: +38 (032) 258 24 21).

Крайній термін подання документів – 31 березня 2024 року.

Детальна інформація про перелік підприємств та реєстрація доступні на сайті програми Leopolis for Future.