Львівська політехніка приймала учасників програми LUTUR, яку реалізовує Британська Рада в Україні

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

13–16 грудня у Львові проходив третій модуль «MBA для керівників закладів вищої освіти» програми «Лідери трансформації університетів задля відродження України» ― Leaders of University Transformation for Ukraine’s Reinvention (LUTUR). Півтора дні навчання проходило у Львівській політехніці.

Програму «Лідери трансформації університетів задля відродження України» ― Leaders of University Transformation for Ukraine’s Reinvention (LUTUR) реалізовує Британська Рада в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту.

Цього разу команди зі шести закладів вищої освіти України розглядали тему автономії та лідерства в управлінні університетами, використання методів HR в управлінні персоналом, програми розвитку персоналу, та оцінки ризиків та ефективності управління в закладах вищої освіти.

Цього разу до заходу доєдналася радниця-уповноважена Президента України з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту Ольга Будник та радниця в.о. директора Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту Уляна Автономова, яка поділилася деталями проєкту «Українсько-британська наукова діаспора».

Нагадуємо, Львівську політехніку в цій програмі представляють:

  • Лілія Жук – проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку;
  • Олена Мукан – завідувачка відділу докторантури та аспірантури;
  • Іван Опірський – керівник Центру «Кібер.Дія», завідувач кафедри захисту інформації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології;
  • Назарій Подольчак – директор Tech StartUp School, завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку;
  • Юрій Ройко – завідувач кафедри транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту.

У період між модулями Програми команди університетів працюють над підготовкою проєкту інституційних змін і забезпечують його обговорення й узгодження в університетській спільноті. До цих напрацювань залучають інших проректорів і представників спільноти Львівської політехніки.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці