Львівські політехніки взяли участь у другій транснаціональній зустрічі партнерів за проєктом Welcome!

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото із зустрічі у Греції

Нещодавно у місті Салоніки (Греція) у рамках спільного проєкту Welcome! («Підготовча онлайн школа для дітей з міграційним походженням») відбулася друга транснаціональна зустріч партнерів, які представляли Національний університет «Львівська політехніка» (Україна), Web2Learn (Греція), Fundacja Wspierania Kultury i Języka Polskiego im. Mikołaja Reja (Польща), Fundacja Understanding (Польща), Language School PELICAN (Чехія) та Association of European Development (Болгарія, онлайн присутність).

Метою цієї зустрічі було обговорення результатів першого року та робочі сесії по кожному робочому пакету проєкту, а також спільне планування роботи на наступний рік, яке супроводжувалося продуктивним мозковим штурмом і важливими дискусіями та рішеннями.

Львівська політехніка як партнер є експертом з оцінки якості результатів проєкту Welcome! для створення сучасних мовних освітніх інструментів для дітей 10–14 років, які приїжджають до нової країни з незначними попередніми знаннями місцевої мови та культури.

Фото із зустрічі у Греції Фото із зустрічі у Греції Фото із зустрічі у Греції Фото із зустрічі у Греції Фото із зустрічі у Греції