Львівську політехніку в час зимових канікул відвідали школярі із Сум

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

18 січня 2024 року кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва спільно з кафедрою фінансів навчально-наукового Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки приймали у себе школярів 9-Б класу сумського закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів № 15, які разом із класною керівницею поїхали у подорож до Львова й завітали до Університету.

До зустрічі були залучені завідувачка кафедри фінансів, д.е.н, професорка Марія Бондарчук та виконувачка обов’язків завідувача кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва, к.е.н, професорка Ліана Чернобай.

Політехніки радо надали школярам інформацію про свої освітні програми бакалаврського рівня вищої освіти, можливості навчання з подальшим вступом на магістерські програми та програми доктора філософії, про міжнародну діяльність, студентське життя й багато цікавого, що чекає на майбутніх студентів.

Особливо уважно учні слухали студенток бакалаврату кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Дарину Федорович та Софію Миськів. Дівчата поділилися своїми враження про те, як вони вступили на освітньо-професійну програму «Міжнародні економічні відносини», як проходить навчання в Інституті економіки і менеджменту, як відбувається навчальний процес та про риси, необхідні для майбутньої професії у сфері міжнародних економічних відносин.

У результаті проведення профорієнтаційного заходу школярі не лише ознайомились із можливостями подальшого навчання в Інституті економіки і менеджменту, але й отримали запрошення до участі у Міжнародній зимовій школі юного дипломата-економіста, яка відбудеться у змішаному форматі на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва з 31 січня до 2 лютого 2024 року.

Візит до Львівської політехніки та можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва та кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту стали можливими завдяки класній керівниці 9-Б класу сумського закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів № 15 Яні Нонці.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці