МОН пропонує для обговорення проєкт рекомендацій щодо створення інклюзивного освітнього середовища у ЗВО

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Міністерство освіти і науки України

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт Методичних рекомендацій щодо створення інклюзивного освітнього середовища в закладі вищої освіти.

Рекомендації розроблені з метою надання методичної допомоги керівникам та іншим працівникам закладів вищої освіти в питанні врахування завдань щодо створення інклюзивного освітнього середовища під час стратегічного планування розвитку закладів вищої освіти.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймають в електронній формі до 21 червня 2023 року на e-mail t_panchenko@mon.gov.ua або за адресою: 01135, м. Київ, просп. Берестейський, 10. Контактна особа для надання консультацій – Тетяна Панченко, державний експерт експертної групи з питань фахової передвищої освіти директорату фахової передвищої, вищої освіти; номер телефону: 481-32-65.

Звіт про результати громадського обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішення за результатами обговорення.