Муніципальне планування для жителів міста: п’ята зустріч із циклу «Теорія та практика містобудування»

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Заставка заходу

Триває серія зустрічей з випускниками кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки (і не тільки), які успішно працюють у галузі архітектури та містобудування (містопланування, урбаністики, ландшафтної архітектури, дизайну тощо).

Цикл зустрічей «Теорія та практика містобудування» відбувається в рамках предмету «Теорія містобудування» магістерської освітньо-професійної програми «Містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування».

9 листопада 2023 року в офісі Інституту просторового розвитку Львівської міської ради відбудеться п’ята зустріч – дискусія про розвиток міста й сучасний урбанізм. Організаторка заходу – архітекторка, випускниця кафедри містобудування Христина Чорноус. Також в Інституті просторового розвитку працюють випускниці Олена Зварич, Вікторія Скобилко (Левко), Ірина Маковська, Оксана Гах, які поділяться своїм доробком.

Захід відбудеться за адресою: вул. Смольського, 4, початок о 17:00. Організатори запрошують студентів магістерського і бакалаврського освітніх рівнів, які прагнуть працювати для блага мешканців міста.