На кафедрі архітектурного проєктування та інженерії відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт

Кафедра архітектурного проєктування та інженерії Львівської політехніки
Фото із захисту робіт

20–21 грудня 2023 року на кафедрі архітектурного проєктування та інженерії Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт – вперше після 2019 року у формі публічних виступів і дискусій.

Незважаючи на те, що 8 з 11 семестрів цьогорічні випускники навчалися в онлайн-режимі, магістранти продемонстрували достатній рівень знань і професійних умінь.

Всі теми магістерських робіт присвячені актуальним проблемам сьогодення і близького майбутнього. Але особливий інтерес викликали дві роботи, присвячені Львівській політехніці: Мирослава Матвія на тему «Перспективи еволюції кампусу Національного університету «Львівська політехніка» (керівник – завідувач кафедри АПІ, д.арх. Ігор Гнесь) та Миколи Ватаманюка за темою «Спортивні осередки в корпусах і на території кампусу Національного університету «Львівська політехніка» (керівник – канд.арх., доцентка Лариса Грицюк).

Члени екзаменаційної комісії рекомендували подати ці роботи керівництву Львівської політехніки для розгляду можливості подальшого впровадження та покращення інфраструктури Університету.

Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт