На кафедрі електронної інженерії відбулася зустріч із представниками компанії Kseonics Technology

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото із зустрічі

24 жовтня 2023 року представники Млинівської компанії Kseonics Technology на кафедрі електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки зустрілися з викладачами кафедри та студентами ІІІ і IV курсів спеціальності 171 «Електроніка».

Kseonics Technology – компанія, що працює на ринку більше двох років. Сфера її діяльності – раціоналізаторські винаходи для життя:

  • створення інноваційних продуктів;
  • платформи й цифрові рішення для сучасного світу;
  • сучасні тенденції розвитку технологій;
  • проєктування та розробки;
  • гнучний професійний підхід;
  • праця задля досягнення перемоги.

Завдяки своїм ентузіазму, знанням та вмінням працівники компанії зуміли перевести своє виробництво для задоволення потреб Збройних сил України, а саме: виробництво мобільних зарядних станцій, розробка та виробництво дрон-детекторів DDSR1/DDS1 V2, розробка FPV дронів та БПЛА, розробка прожекторів для виявлення Shahed.

Студенти мали можливість наочно побачити робочі пристрої, які були випробувані в польових умовах, було роз’яснено їхні технічні та метрологічні характеристики.

Учасники зустрічі домовились про подальшу співпрацю та проходження студентами виробничих практик для детальнішого ознайомлення із технологічними процесами реального виробництва.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі