На кафедрі ПФН успішно завершено акредитаційну експертизу програми підготовки докторів філософії

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства Львівської політехніки
Фрагмент сертифіката про акредитацію

Успішно завершилась акредитаційна експертиза освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії за спеціальністю 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» на кафедрі прикладної фізики і наноматеріалознавства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки.

Таке рішення затверджено на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 20 червня 2023 року. Відповідно до цього рішення освітньо-наукову програму акредитовано на термін 5 років до 01.07.2028 та видано сертифікат.

Процес акредитації проводила експертною групою у квітні 2023 року. Відбулися зустрічі з учасниками освітнього та наукового процесів, огляд матеріально-технічної бази та ознайомлення з необхідними документами.

Колектив кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства вдячний працівникам підрозділів Львівської політехніки, які активно допомагали на кожному етапі та були залучені до зустрічей із експертною групою.

Запрошуємо вступати на спеціальність 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» у Львівську політехніку! За докладною інформацією звертайтеся за телефоном (098) 026-90-82 чи на електронну пошту pfn.dept@lpnu.ua.