Оксана Бінас: «Оновлена магістерська програма «Міжнародна інформація» пропонує багато можливостей для професійної реалізації…»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Оксана Бінас

За словами Оксани Бінас, яка навчається на І курсі магістратури за освітньо-науковою програмою «Міжнародна інформація» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту прикладної математики та фундаментальних наук, майбутню спеціальність вона обрала не випадково, адже навчалась тут на бакалавраті:

«Мене завжди цікавили міжнародні відносини, політика, інформаційний вплив, зв’язки з громадськістю, засоби, якими все це здійснюють, та аналітика, які вдало об’єднані в освітній програмі «Міжнародна інформація». Крім того, після ознайомлення з оновленою програмою для магістрів була впевнена, що продовжуватиму навчання на кафедрі МІ. Також на вибір магістратури вплинуло те, що викладачі провели курс підготовки до вступних тестів і допомагали впродовж усієї вступної кампанії.

Зручний розподіл навантаження і розуміння викладачів допомагає поєднувати навчання з роботою. Отримані знання та вміння полегшують виконання завдань на роботі, адже моя посада потребує розуміння інформаційного впливу, PR-технологій, самоменеджменту й захисту інтелектуальної власності.

Зараз ми вивчаємо справді цікаві предмети: міжнародну та національну безпеку, репутаційний менеджмент, самоменеджмент та інші. На кожній парі ми обговорюємо актуальні проблеми й виклики у політиці, міжнародних відносинах, стан справ в Україні, навіть дискутуємо щодо впливу нових інформаційних технологій. Це класна можливість не тільки отримати знання, а й поспілкуватися на цікаві теми з одногрупниками та викладачами.

Тому вступати на міжнародну інформацію, безсумнівно, варто, особливо, якщо вас цікавить наукова діяльність, бо можливостей реалізувати свій потенціал – безліч».